luni, 1 iunie 2009

Baruri si terase in Oradea
Intamplarea face ca in aceste zile sa prind mai multe baruri sau terase din Oradea, fara sa-mi fi propus macar. Cat le am proaspete in memorie, o sa recapitulez pentru stiinta altora, care intentionat, nu ca mine, incearca sa-si petreaca timpul si sunt indecisi.
1. Coliba lu` Horea, reloaded. Am mai fost pe acolo dar n-am ramas cu poze. Locul e superb, mancarea un pic peste mediu ca pret dar foarte buna, aer curat, muzica original romaneasca sau balade rock ocazional.
2. Crema Caffe, pe fosta Castanilor, actualmente Jiga. Au Dr Pepper si probabil cea mai buna cafea din oras. Ambienta data de castanii imensi e perturbata ocazional de greii soselelor(aka fokin `tards).
3. Why Not pentru mine ramane cea mai buna pizza din oras, un pic prea consistenta pentru gusturile fine ale pretentiosilor dar acompaniata de zambetul primitor al sefei (szia Tunde) si de ofertele ingenios gandite.
4. Zepp, langa clubul Constructorul, se vrea un bar de rockeri, cu bere buna la halba si pereti scrisi de clienti, gen cafenele Budapesta, Viena, Paris. Are o ambianta aparte, colorata de clientii tatuati si pusi mereu pe glume.

why not - combinatii utile why not - combinatii utile 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu